Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας για...

Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, το Σχολείο μας, σε συνεργασία με το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας, πραγματοποίησε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3η Δεκεμβρίου).

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Θέμελης, πρώην Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας και πρωταθλητής τοξοβολίας. Ο κ. Θέμελης μοιράστηκε τις προσωπικές εμπειρίες του με τους μαθητές μας και έκανε διάλογο μαζί τους.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των δύο σχολείων συμμετείχαν σε μια κοινή εικαστική δράση (κατασκεύασαν από κοινού το δέντρο της Φιλίας), παρουσίασαν ένα βιωματικό δρώμενο και βιντεοσκοπημένα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Θεοδόση Αντωνιάδη. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Σύμβουλος Φιλολόγων Αργολίδας κ. Σοφία Πανταζή.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Θέμελη για την πολύτιμη συμμετοχή του στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε, επίσης, την κ. Αγγ. Τσάκωνα, θεατροπαιδαγωγό, για την καθοδήγηση που μας παρείχε, κατά την προετοιμασία του βιωματικού δρώμενου.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ