Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟλοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ναύπλιο (βίντεο)

Ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ναύπλιο (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό “Της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων” στο Ναύπλιο σήμερα την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 παρουσία Διοικητών απο τα σώματα ασφαλείας Αργολίδας.

Με κάθε επισημότητα, παρουσία των αρχών του τόπου, πραγματοποιήθηκαν, σήμερα 21η Νοεμβρίου, οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδων .  Ακολούθησε επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων,  και κατάθεση στεφάνων, αποτίοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όλους εκείνους, που με τη βοήθεια της Υπεραγίας Θεοτόκου, (Προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων) αγωνίστηκαν για την ελευθερία της χώρας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου.

Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των οργανισμών κοινής ωφέλειας, των τραπεζών, των κεντρικών οδών – πλατειών του Ναυπλίου και των ελιμενισμένων λιμενικών πλοίων.

07.00 Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες στις εκκλησίες με τη φροντίδα της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος.

08.00 Έπαρση της Σημαίας στο Ηρώον του Ναυπλίου (25ης Μαρτίου) από Τιμητικό Άγημα της Υπηρεσίας Διαχείρισης Υποδομών Ναυπλίου (Υ.Δ.Υ.Π. Ναυπλίου), με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ