Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυμβάσεις με τους αναδόχους έργων στην Αργολίδα προϋπολογισμού 767.000 ευρώ υπέγραψε ο...

Συμβάσεις με τους αναδόχους έργων στην Αργολίδα προϋπολογισμού 767.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας

Συμβάσεις με τους αναδόχους έργων στην Αργολίδα, συνολικού προϋπολογισμού 767.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στο Ναύπλιο.

Οι συμβάσεις αφορούν, ειδικότερα, στην συντήρηση και ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού 24 με προϋπολογισμό 395.000 ευρώ, στην συντήρηση κοίτης και στον καθαρισμό ρεμάτων με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ και στην συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο και τους κόμβους στην Π.Ε. Αργολίδας με προϋπολογισμό 72.000 ευρώ.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας είχε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζο και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας, στο πλαίσιο της οποίας εξετάστηκε η πορεία σημαντικών έργων που υλοποιούνται ή έχουν δρομολογηθεί στην Π.Ε. Αργολίδας από την Περιφέρεια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ