Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνημέρωση για την ευαισθητοποίηση του κοινού «Πρόληψη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη» στο...

Ενημέρωση για την ευαισθητοποίηση του κοινού «Πρόληψη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη» στο Ναύπλιο (βίντεο)

Στα πλαίσια σχεδιασμού δράσεων Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας στην κοινότητα, σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Υγείας σε συνεργασία με την 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε δράση  με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού με θέμα «Πρόληψη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη»

Η Διεπιστημονική ομάδα του Κ.Υ. Ναυπλίου και της ΤΟΜΥ Ναυπλίου 
την Παρασκευή 10 Nοεμβρίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου,
από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου, οι ανωτέρω δομές θα ενημερώσουν και θα παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη και τη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη. Θα γίνει διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού καθώς και μέτρηση σακχάρου αίματος (με φορητό μετρητή) σε όποιον το επιθυμεί από τους επαγγελματίες υγείας της 1 ης ΤΟ.Μ.Υ. Ναυπλίου.

Σκοπός της δράσης είναι η σωστή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την προαγωγή
υγιούς τρόπου ζωής και την έγκαιρη διενέργεια εξετάσεων για τη διάγνωση του Σακχαρώδη Διαβήτη. Η δράση πραγματοποιείται υπο την επιστημονική εποπτεία των ιατρών των προαναφερόμενων υπηρεσιών, κ. Ηλία Βλάσση, Ιατρό Γενικής Ιατρικής ΚΥ Ναυπλίου και κ. Γεώργιο Μπόμπο, Ιατρό Γενικής Ιατρικής Συντονιστής 1 ης ΤΟ.Μ.Υ Ναυπλίου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ