Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ νέα πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου στην πρώτη της...

Η νέα πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου στην πρώτη της συνέντευξη (βίντεο)

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου , που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 23 Οκτωβρίου 2023.

Η νέα πρόεδρος του Συλλόγου μιλάει στην κάμερα του argonafpliatv  Πετρούλα Παπαδοπούλου για την ημέρα BLACK FRIDAY και συμβουλεύει τους καταναλωτές οι αγορές να γίνονται από τα καταστήματα της κάθε περιοχής για να στηριχτούν και οι έμποροι.

Η συγκρότηση σε Σώμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πετρούλα Παπαδοπούλου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Ανδρής

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δανάη Νταή

ΤΑΜΙΑΣ: Ελένη Ασπιώτη

ΜΕΛΟΣ : Ελένη Τσίρου Μακρή

ΜΕΛΟΣ : Απόστολος Ζαφείρης

ΜΕΛΟΣ: Αναστάσιος Νικολαΐδης

Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πετρούλα Παπαδοπούλου , αναφερόμενη στη διαδικασία που την ανέδειξε στη θέση αυτή, σημείωσε:

«Μια νέα σελίδα για τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο ανοίγει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και μέλη του ΔΣ για την ανάδειξή μου ως Πρόεδρο του συλλόγου. Με το νέο ΔΣ περνάμε το μήνυμα ότι είμαστε πλέον μαζί. Δεν μας χωρίζει τίποτα.

Αντ’ αυτού μας ενώνει η διάθεση να προσφέρουμε στην αγορά. Όλοι μαζί ενωμένοι , θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας , για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες της Πόλης μας. Δεν περισσεύει κανείς και κυρίως άνθρωποι που έχουν αποδείξει με τη στάση και το έργο τους τι μπορεί να πετύχουν».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ