Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυγκέντρωση αγροτών για αποφάσεις που αφορούν τα πορτοκάλια στην Αργολίδα (βίντεο)

Συγκέντρωση αγροτών για αποφάσεις που αφορούν τα πορτοκάλια στην Αργολίδα (βίντεο)

Συγκέντρωση αγροτών για αποφάσεις που αφορούν τα πορτοκάλια στην Αργολίδα σε αίθουσα του ΚΑΣΟΑ “Δαναος”

Μίλησαν για την τιμή του πορτοκαλιού που σήμερα Νοέμβριος είναι υψηλή. Είναι ευκαιρία ο αγρότης να μπορέσει να αυξήσει το εισόδημα του για να μπορέσει να επιβιώσει .Με εισήγηση του ο κ. Πιπέρος ζήτησε την στηρίξει όλων των παραγωγών στις αποφάσεις που πάρθηκαν στην συνάντηση.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του  της σύσκεψης.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ την 1η Νοεμβρίου 2023, αποφασίστηκε η σύσταση ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ απαρτιζόμενη από τα ΔΣ όλων των συνεταιρισμών της Αργολίδας.

Στόχος της επιτροπής, σε πρώτη φάση, είναι να παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις στην αγορά και να προωθεί λύσεις για το κοινό συμφέρον των παραγωγών, των εμπορικών και των χυμοποιητικών επιχειρήσεων, που αποτελούμε όλοι κρίσιμους κρίκους της παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητας του νομού.

Την Παρασκευή 3/11/2023 και ώρα 18:00 στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν και όσοι τυχόν συνεταιρισμοί δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στις 1/1/2023 καθώς και παραγωγοί-μέλη συνεταιρισμών.

Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ μετέχουν μέχρι στιγμής οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί (αλφαβητικά): Αγίας Τριάδος, Ανυφί, ΑΣΕΠΕ Πυργέλλας, Ατρέα, Δαλαμανάρας, ΕΑΣ Αργολίδας, Ήλιος, Ηραίου, Ήρας, ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ, Κουρτακίου, Λάλουκα, Μέλισσα, Πήγασος.

Για την ιστορική καταγραφή η επιτροπή θα τηρεί πρακτικά και θα υπάρχει δημόσια ενημέρωση.

Παρακαλούνται όλοι να ενημερώσουν με όλα τα μέσα τα συμβούλια των Αγροτικών Συνεταιρισμών του νομού ώστε να συμμετάσχουν στην σύσκεψη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την Παρασκευή 3/11/2023 και ώρα 18:00 στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ.

Για τον συντονισμό,

ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ ΑΕΣ ΑΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΙΠΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ