Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΥποψήφιοι και ψηφοφόροι της παράταξης “Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος” έκαναν τα...

Υποψήφιοι και ψηφοφόροι της παράταξης “Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος” έκαναν τα εγκαίνια γιορτή νίκης (φωτο-βίντεο)

Σε κλίμα ενθουσιασμού και με την παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος” .

Δυναμικό παρών έδωσαν οι πολίτες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου χθες Παρασκευή στέλνοντας μήνυμα νίκης λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Εκατοντάδες πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του Άργους και σε κλίμα ενθουσιασμού υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο και επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή Πορείας». Πολίτες όλων των ηλικιών συνομίλησαν μαζί του και φωτογραφήθηκαν ενώ διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους και έντυπο με τους 345 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Αλλαγή Πορείας.

Ο Δήμαρχος Καμπόσος συγκινημένος στην ολιγόλεπτη ομιλία του δήλωσε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου, μαζί, υλοποιήσαμε σπουδαία έργα! Αυτές οι εκλογές είναι εκλογές ευθύνης! Δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ! Πρέπει να συνεχίσουμε, με έργα με όραμα, με πρόγραμμα! Κάποιοι θέλουν αλλά έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν! Είναι δοκιμασμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση! Πάμε μπροστά όλοι μαζί, χωρίς λόγια! Για εμάς μιλούν τα έργα μας!»

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος προανήγγειλε την κεντρική του ομιλία η οποία θα γίνει την Τετάρτη 27/9 και ώρα 18:3 0 στην Δαλαμανάρα στο Pantazis Royal.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ