Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Νοσοκομειακά κρεβάτια για τους ηλικιωμένους του Ίδρυματος ΕΥΓΗΡΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΑΡΙΑΣ Κ. ΡΑΔΟΥ

Ναύπλιο: Νοσοκομειακά κρεβάτια για τους ηλικιωμένους του Ίδρυματος ΕΥΓΗΡΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΑΡΙΑΣ Κ. ΡΑΔΟΥ

Η τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή της προξενεί ποικίλα συναισθήματα σε αυτόν που τη δέχεται, σε εκείνον που την παρατηρεί. Εκφράζει τον ψυχισμό του καλλιτέχνη και τις ανησυχίες του, πάντοτε δεμένη με τον άνθρωπο και τον κόσμο όπου αυτός ανήκει.

Ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ κάποτε είπε: «Ο σκοπός της τέχνης είναι να δώσει στη ζωή σχήμα».
Θα ήθελα λοιπόν από καρδιάς να ευχαριστήσω την κυρία Βασιλική Ξυλινά που αφιλοκερδώς φιλοξενεί εκθέσεις στη γκαλερί Vasiliki-galerie d’art βοηθώντας ουσιαστικά το Ίδρυμα ΕΥΓΗΡΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΑΡΙΑΣ Κ. ΡΑΔΟΥ.
Στο θαυμάσιο αυτό χώρο συγκέντρωσε ένα σημαντικό ποσό με το οποίο αγοράσαμε νοσοκομειακά κρεβάτια για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που τόσο έχουν ανάγκη, χαρίζοντας ζωή και ανακούφιση.
Η βοήθειά της είναι σε όλο το έργο μας πραγματικά πολύτιμη με αναπτυγμένο το αίσθημα της φιλανθρωπίας και της αγάπης προς το συνάνθρωπο.
Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μας έδειξε το αλληλέγγυο πρόσωπό της.
Φυσικά πολύ σπουδαία υπήρξε η συνεργασία της κυρίας Ξυλινά με την εικαστικό Ιοκάστη της οποίας η πρωτοβουλία να πουλήσει τους πίνακες της για ένα καλό σκοπό αποτελεί μια απόδειξη αγάπης και φροντίδας των ηλικιωμένων μας.
Επιπλέον, συνεχίζοντας το έργο της, μας δώρισε δύο πίνακες ζωγραφικής που κοσμούν την τραπεζαρία του Ιδρύματος και προσδίδουν στο χώρο ομορφιά και αρμονία.
Την ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε ειλικρινά να συνεχίσει το έργο της όχι μόνο το καλλιτεχνικό αλλά και το φιλανθρωπικό γιατί αποτελεί δείγμα πολιτισμού και κοινωνικής ανάπτυξης.
Εύχομαι να είστε πάντοτε καλά με συνεχείς καλλιτεχνικές ανησυχίες, με ατελείωτη δημιουργικότητα και με ένα υψηλό αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο!
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος
Αντιδήμαρχος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ