Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ"Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί….Και όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα! " Του Αντώνη Λυμπέρη

“Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί….Και όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα! ” Του Αντώνη Λυμπέρη

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, που θα δώσουν στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο τις τοπικές Αρχές που θα διοικήσουν τον τόπο μας για την επόμενη πενταετία. Μια πενταετία προκλήσεων, ευκαιριών, αλλά και κινδύνων.

Το ερώτημα λοιπόν «ποιος μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια την Αργολίδα και την Πέτρος Τατούλης Πελοπόννησο σε μια νέα σελίδα» είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ!

Πιστεύω ακράδαντα ότι η εμπειρία του Πέτρου Τατούλη και η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα του στην διαχείριση δύσκολων ζητημάτων όλην την προηγούμενη περίοδο δείχνουν για την Αργολίδα και την Πελοπόννησο ως μοναδική επιλογή. Δεν ισχυρίζομαι – προσοχή- ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν είναι καλοί, ή ότι στερούνται καλών προθέσεων, αλλά, σε αυτήν την χρονική στιγμή, που η χώρα παλεύει μέσα σε αντιξοότητες για να βγει στο ξέφωτο, θέλουμε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ με κύρος προκειμένου να διεκδικήσουμε και να πάρουμε κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης και από τα άλλα προγράμματα που «τρέχουν» για την χώρα.

Η Αργολίδα μας έχει μείνει πίσω… Ο Πέτρος Τατούλης και οι συνεργάτες του, καταφέραμε την δύσκολη περίοδο των μνημονίων να κρατήσουμε την Πελοπόννησο ζωντανή, να την φέρουμε από τελευταία στην πρώτη τριάδα των περιφερειών με τις μεγάλες εξαγωγές προϊόντων, να μειώσουμε το 2018 την ανεργία 7% κάτω από τον μέσο όρο της χώρας, να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό brand στον τουρισμό με την «Μυθική Πελοπόννησο» , να φτιάξουμε υποδομές αξίας πάνω από δύο δισεκατομμύρια ευρώ που ποτέ πριν δεν είχαν «πέσει» στον τόπο μας.

Και σήμερα είμαστε πιο έτοιμοι και έμπειροι από ποτέ να αλλάξουμε οριστικά την εικόνα της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Φροντίζοντας την καθημερινότητα και δημιουργώντας ένα δίχτυ ασφαλείας για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους.

Δημιουργώντας υποδομές για τον αθλητισμό παντού, όπως κάναμε την προηγούμενη περίοδο με τα γήπεδα……..

Δίνοντας μάχη για μεγάλες παρεμβάσεις που σταμάτησαν ή δεν μπήκαν ποτέ στο πρόγραμμα κανενός, όπως είναι τα αντιπλημμυρικά έργα του Ξηριά και της Πάνιτσας που απειλούν να πνίξουν το Άργος, οι μεγάλοι οδικοί άξονες που συνδέουν τα Δερβενάκια με τις Μυκήνες και την Κόρινθο με την Αρχαία Επίδαυρο, (των οποίων τις μελέτες ωριμάσαμε, αλλά κανείς έκτοτε δεν ασχολήθηκε με την υλοποίηση των έργων), με έργα εμπλουτισμού των δικτύων υδροδότησης σε Άργος και Ναύπλιο προκειμένου να αξιοποιήσουμε περισσότερο από το 10% του νερού με ανάντι γεωτρήσεις, συνεχίζοντας τις μεγάλες εγγειοβελτιωτικές παρεμβάσεις.

Φροντίζοντας τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, αφενός με οικονομική συνδρομή που μπορεί να φτάνει και τις 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα για χρηματοδότηση δράσεων εξωστρέφειας και αφετέρου βοηθώντας την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων τους μειώνοντας το κόστος της ενέργειας στις παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Στην «Νέα Πελοπόννησο» διαθέτουμε συγκροτημένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τους συμπολίτες μας. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι σε αυτές τις εκλογές θέλησαν να αποφύγουν τον διάλογο και έμειναν ασφαλείς πίσω από τηλεοπτικές εμφανίσεις σε μεγάλα αθηναϊκά κανάλια, μιλώντας αφηρημένα και με ευχολόγια. Καβάλησαν κάποιους κομματικούς μηχανισμούς και κατέφθασαν στην Πελοπόννησο ως πορθητές. Δεν γνωρίζουν τον τόπο, ούτε τους ανθρώπους του, ήλθαν εδώ ως «υπάλληλοι» να εξυπηρετήσουν συμφέροντα ξένα από εμάς. Τους γνωρίσαμε …για πρώτη φορά!

Η Αργολίδα και η Πελοπόννησος πρέπει και μπορεί να παραμείνει στον δρόμο της σταθερότητας και της ασφάλειας. Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί και όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα !

 Αντώνης Λυμπέρης
Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με την «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ