Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜάγεψε το κοινό ο Γιάννης Πάριος στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους (φωτο-βίντεο)

Μάγεψε το κοινό ο Γιάννης Πάριος στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους (φωτο-βίντεο)

Ο Γιάννης Πάριος μετά από τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις του, ήρθε και στο Άργος το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο και χάρισε μια μαγική βραδιά στο κοινό τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής στην καλοκαιρινή του περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας με αποσκευές τα τραγούδια πενήντα πέντε χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών μας χάρισε ένα ανεπανάληπτο ερωτικό ταξίδι!

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι κάθε του δίσκος έχει γίνει χρυσός ή πλατινένιος.

Ο Γιάννης Πάριος μας τραγούδησε τις αμέτρητες παλιές και νέες του επιτυχίες! Ακούγοντας τα τραγούδια του ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ονειρευτούμε και θα νοσταλγήσουμε.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ