Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈλενα Πανοβράκου: Ευχές για Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Έλενα Πανοβράκου: Ευχές για Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Αυτή η χρονιά, όπως κάθε χρονιά, έρχεται με νέες ευκαιρίες. Ευκαιρίες για μάθηση, για δημιουργικότητα, για νέες φιλίες. Είτε είστε στην πρώτη σας χρονιά στο σχολείο είτε στην τελευταία, η σχολική περίοδος είναι ένα μοναδικό ταξίδι που μοιραζόμαστε όλοι μαζί.

Για τους μαθητές μας κάθε θρανίο είναι μια πύλη προς τη γνώση. Θυμηθείτε να χαίρεστε τη μάθηση, να ανακαλύπτετε, να παίζετε με τις ιδέες και να συνεχίζετε να αναζητάτε τον κόσμο γύρω σας.

Για εμάς τους γονείς είναι ένας χρόνος γεμάτος περηφάνια αλλά και προκλήσεις. Στηρίζουμε τα παιδιά μας, παρακολουθούμε το ταξίδι τους και γνωρίζουμε τον κόσμο τους.

Για τους εκπαιδευτικούς έχετε τη μοναδική ευκαιρία να φωτίσετε το δρόμο της γνώσης. Είναι μια ευθύνη αλλά και ένα προνόμιο. Σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και δημιουργικότητα.

Ξεκινώντας αυτό το νέο κεφάλαιο, ας θυμηθούμε ότι το σχολείο είναι περισσότερο από μια τάξη και βιβλία. Είναι μια κοινότητα, ένας χώρος ανταλλαγής ιδεών, μια οικογένεια. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Έλενα Πανοβράκου – Πριοβόλου 

Διοικητική Υπάλληλος ΚΕΘΕΑ – Λογίστρια, Γ. Γραμματέας Ε.Π.Σ. Αργολίδας, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τομέα Αθλητισμού  Νέας Δημοκρατίας, Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλλων Δ.Ε.Ε.Π. Αργολίδας Ν.Δ., Μέλος Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων.

(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων

 NEA ΕΠΟΧΗ, Κωνσταντίνος Μάκαρης)

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ