Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΧΛΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια αντιμετώπισης των...

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΧΛΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια αντιμετώπισης των τεράστιων προβλημάτων που δημιούργησε το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας

Σε μια δύσκολη στιγμή για τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, μετά την κακοκαιρία “Daniel,” η οποία προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές σε ολόκληρη τη χώρα, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια αντιμετώπισης των τεράστιων προβλημάτων που δημιούργησε το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας.

Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Αττικής, τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Σταύρο Βοιδονικόλα , τη διεύθυνση τεχνικών έργων Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς & Νήσων, το τμήμα οδοποιίας και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων για την πολύπλευρη στήριξή τους.
Επιπλέον, ευχαριστούμε τον Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας Α/Β Ηλία Μπαλτά, όλο του προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας και του Αστυνομικού Σταθμού Μεθάνων, τον Ανθυποπυραγό Ιωάννη Κωστόπουλο και όλο το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τροιζήνος, καθώς και τους Υπαλλήλους του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, για την άψογη συνεργασία και τη συνδρομή τους από την πρώτη στιγμή.
Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που στήριξαν την προσπάθειά μας, προσέφεραν υποστήριξη σε όσους χρειάζονταν και βοήθησαν με κάθε δυνατό τρόπο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε αδιακόπως για να ανακτήσουμε και πάλι την κανονικότητα στην καθημερινή μας ζωή.
Οι ζημιές είναι πολλές, τα προβλήματα τεράστια, αλλά μέσα από την αλληλεγγύη και τη συνεργασία, θα ξεπεράσουμε και αυτήν την πρόκληση.
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΧΛΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ