Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣ"Πορεία προς το Δημοτικό Συμβούλιο: Υποψήφιοι στο Προσκήνιο" η νεα στήλη του...

“Πορεία προς το Δημοτικό Συμβούλιο: Υποψήφιοι στο Προσκήνιο” η νεα στήλη του argonafplia με συνεντεύξεις υποψηφίων

Καθώς πλησιάζουμε την ημέρα των δημοτικών εκλογών, η ατμόσφαιρα στους Δήμους γίνεται όλο και πιο έντονη, με τους υποψηφίους να ετοιμάζονται να δώσουν την τελική τους μάχη στις κάλπες.

Κατανοώντας τη σημασία αυτής της διαδικασίας, είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μια σειρά από συνεντεύξεις που αποσκοπούν στο να φέρουν τους υποψηφίους πιο κοντά σε εσάς, τους ψηφοφόρους.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας βρίσκονται οι άνθρωποι πίσω από τα συνθήματα και τις αφίσες, άνθρωποι που έχουν το όραμα και την αποφασιστικότητα να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για την τοπική μας κοινωνία.

Όταν μιλάμε για δημοτικές εκλογές, αναφερόμαστε σε μια από τις πλέον άμεσες μορφές δημοκρατίας. Είναι το σημείο όπου οι αποφάσεις που λαμβάνονται επηρεάζουν αμέσως την καθημερινότητά μας, τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο των προσεχών δημοτικών εκλογών, θεωρήσαμε σημαντικό να φέρουμε πιο κοντά σε εσάς, τους πολίτες, τους άνδρες και τις γυναίκες που επιθυμούν να αναλάβουν τον ρόλο του δημοτικού συμβούλου. Αυτοί που θέλουν να δώσουν το δικό τους χρώμα στην πόλη μας, να εφαρμόσουν τις ιδέες τους και να συμβάλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης, πιο σύγχρονης και διαφανούς τοπικής κοινωνίας.

Στη σειρά συνεντεύξεων που ακολουθεί, θα γνωρίσετε αυτούς τους ανθρώπους από κοντά. Θα τεθούν ερωτήσεις ενδιαφέρουσες και παράλληλα λιτές, απλές , σαφείς και κατανοητές για την συμμετοχή τους στα δημοτικά.

Τις συνεντεύξεις για το argonafplia.gr  έκανε η Βασιλική Ντουφεξή Δημοσιογράφος και Πρόεδρος Πειθαρχικού της Ένωσης ευρωπαίων Δημοσιογράφων , και Υπεύθυνη του τμήματος για την Ανθρώπινη Βία.  Θα δημοσιεύονται τμηματικά ,  ανά πεντάδα ερωτήσεων και απαντήσεων έτσι ώστε να μην κουράσουμε τον αναγνώστη .

 

 

Είστε υποψήφιος και θέλετε να Διαφημιστείτε; Ξεκίνησε η προώθηση των υποψηφίων

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ