Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑνανεωμένο Ψηφοδέλτιο νίκης με 350 άτομα η «Αλλαγή Πορείας του Δημήτρη Καμπόσου»

Ανανεωμένο Ψηφοδέλτιο νίκης με 350 άτομα η «Αλλαγή Πορείας του Δημήτρη Καμπόσου»

«Ανανεωμένο Ψηφοδέλτιο νίκης με 350 άτομα η «Αλλαγή Πορείας του Δημήτρη Καμπόσου» στις εκλογές του Οκτωβρίου»

Κατατέθηκε χθες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος» με περίπου 350 υποψηφίους.

Μια ανανεωμένη και ισχυρή ομάδα που αποτελείται από όλες τις κοινωνικές, ηλικιακές και επαγγελματικές ομάδες του δήμου μας, με κοινό στόχο έναν Δήμο ισχυρότερο.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος γιατί η Αλλαγή Πορείας ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο με νέους ανθρώπους αλλά και με ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών οι οποίοι θα μας προσφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους.

Άνδρες και γυναίκες , άτομα ικανά και καταξιωμένα με όρεξη για δουλειά φέρνουν τον αέρα ανανέωσης στην ισχυρή παράταξη των έργων και με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας θα προχωρήσουμε για άλλη μια μεγάλη νίκη στις 8 Οκτωβρίου. Το ψηφοδέλτιο αυτό είναι πέρα από ψηφοδέλτιο νίκης και ψηφοδέλτιο μεγάλης ευθύνης, γιατί με τη νέα θητεία έχουμε να υλοποιήσουμε ακόμα μεγαλύτερα έργα. Μια νίκη για τον Δήμο μας μια νίκη για τα παιδιά μας και το μέλλον τους!»

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ