Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈκκληση για βοήθεια για την Μιχαέλα Μαρία από την Μιδέα Αργολίδας

Έκκληση για βοήθεια για την Μιχαέλα Μαρία από την Μιδέα Αργολίδας

Αγαπητές μου φίλες και φίλοι έφτασε η στιγμή που θα δημοσιοποιησω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένειά μου.

Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε αλλά τώρα θα το μάθετε και οι “αγνωστοι” φίλοι μου. Η κόρη μας Μιχαελα Μαρία έχει ένα πρόβλημα υγείας με την σκολίωση που της φανερωθηκε σε ηλικία 8 ετών. Η σκολίωση δυστυχώς ήταν επιθετική και η θεραπεία με τους διορθωτικους κηδεμόνες δεν μπόρεσαν να την επαναφερουν. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο λόγω κ της σωματικής ανάπτυξης αρχισε να ξεφεύγει το πρόβλημα. Η μόνη λύση για να μην έχει προβλήματα στο μέλλον σε εσωτερικά ζωτικά όργανα είναι πλέον το χειρουργείο.

Σε Ειδικά κέντρα στο εξωτερικό έχουν μεθόδους που μειώνουν τυχόν κινδυνους, το κόστος εκεί είναι δυσβάσταχτο, ευτυχώς ο γιατρός που την παρακολουθουσε στο ΚΑΤ ο κ. Τσαφαντακης που τώρα είναι διευθυντής στο Μετροπολιταν Τζενεραλ θα την αναλάβει με μέθοδο που γίνεται στο εξωτερικό.

Το κόστος είναι λίγο πάνω από 50.000 ευρώ και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας, ότι μπορεί ο καθένας είναι σημαντικό. Ήδη έχουμε εισπράξει αγάπη και αλληλεγγύη από συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, γνωστούς και αγνώστους και η συγκίνηση μας είναι μεγάλη.

Όλοι περιμέναμε να εγκριθεί από το υπουργείο ο ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ για να πάνε τα χρήματα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Αυτό έγινε και από σήμερα μπορούμε να συνεισφερουμε. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ