Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΝεκρός 20χρονος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας – Τι λένε οι κάτοικοι...

Νεκρός 20χρονος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας – Τι λένε οι κάτοικοι για τη στιγμή του αιματηρού συμβάντος (φωτ. & βίντεο)

Σε δήλωση προέβη η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με το περιστατικό όπου έπεσε νεκρός ένας 20χρονος στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τη δήλωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Σήμερα 8 Ιουλίου και ώρα 11:40 εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Κιλελέρ όχημα, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός και κινούταν με μεγάλη ταχύτητα επί της Εθνικής Οδού στον Κόμβο Νίκαιας στη Λάρισα.

Το συγκεκριμένο όχημα αναζητούνταν καθώς είχε κλαπεί σήμερα από την περιοχή του Γαλατσίου Αττικής και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί προέβησαν σε σήμα στάσης ώστε να πραγματοποιηθεί σχετικός έλεγχος.

Ο οδηγός προκειμένου να διαφύγει ανέπτυξε περαιτέρω ταχύτητα, εξήλθε της Εθνικής Οδού και κινήθηκε στην επαρχιακή οδό προς Μοσχοχώρι, στην είσοδο του οποίου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας και ακινητοποιήθηκε.

Ακολούθως εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά.

Τις στιγμές του αιματηρού συμβάντος όπου έχασε τη ζωή του ένας 20χρονος αλλοδαπός από τα πυρά ενός αστυνομικού μετά από καταδίωξη, περιέγραψαν οι κάτοικοι του Μοσχοχωρίου στα Μέσα Ενημέρωσης.

«Σταμάτα-σταμάτα φώναζε ο αστυνομικός» είπε στα ΜΜΕ μια κάτοικος ενώ μια άλλη γυναίκα τόνισε πως θα μπορούσαν οι ίδιοι να είχαν τραυματιστεί σοβαρά αν ήταν έξω τη στιγμή της τραγωδίας.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

www.larissanet.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ