Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Αναστέλλεται η λειτουργία του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Αγ.Τριάδα - Προβληματισμένοι...

ΒΙΝΤΕΟ: Αναστέλλεται η λειτουργία του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Αγ.Τριάδα – Προβληματισμένοι οι κάτοικοι

Το νέο business plan των ΕΛΤΑ φέρνει και την αναστολή της συναλλακτικής λειτουργίας 25 καταστημάτων σε όλη την επικράτεια, με τις σχετικές αποφάσεις να έχουν δημοσιευτεί στη «Διαύγεια» από τις 3 Ιουλίου.

Κάτοικοι μιλούν στην κάμερα του argonafplia.gr για την αρνητική αυτή εξέλιξη για την περιοχή της Αγίας Τριάδας Μιδέας στο Δήμο Ναυπλιέων η οποία και “χάνει” το υποκατάστημα που εξυπηρετούσε τους πολίτες για αρκετές δια ζώσης συναλλαγές.

Σύμφωνα με το πλάνο, οι αναστολές θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 10 Ιουλίου, ενώ τα καταστήματα αυτά είναι τα ακόλουθα: Κοκκινιάς, Καλυβίων Θορικού, Αμφιθέας (Π. Φαλήρου 2), Αγίων Αναργύρων, Αγίας Τριάδας Αργολίδας, Πάτρας 4, Ερυθρών Αττικής, Ελευθέριου Θεσσαλονίκης, Δεριγνύ στην Αθήνα, Αργυρούπολης, Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, Κορυδαλλού, Κοντόπευκου, Κολωνακίου, Κηφισιάς (Κέντρο), Κάτω Πατησίων (ΑΘ. 42), Καμινίων, Καλλιθέα 3, Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, Ελληνορώσων, Βυτίνας Αρκαδίας, Νοσοκομείου Ρίου, Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, Νέας Ιωνίας Βόλου και Νεάπολης Νίκαιας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ