Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου γιόρτασε την αποφοίτηση των μαθητών και μαθητριών της...

Το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου γιόρτασε την αποφοίτηση των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Λυκείου 2023

Tην Τετάρτη 28 Ιουνίου το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου γιόρτασε την αποφοίτηση των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Λυκείου 2023 αλλά και το κλείσιμο δύο προγραμμάτων Erasmus+ στα οποία συμμετείχε το σχολείο από το 2019 έως το 2023 με μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση αλλά και χαμόγελα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε για πέμπτη κατά σειρά χρονιά η υποτροφία Λεωνίδα Κανελλοπούλου, στη μνήμη του Δημητρίου Κορδαλή, παλαιού μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου. Δικαιούχος της φετινής υποτροφίας ήταν η μαθήτρια Μανταλένα Σαγκιώτη, που συγκέντρωσε τον υψηλότερο βαθμό απολυτηρίου.

Συνδιοργανωτής της γιορτής ήταν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους αποφοίτους και έναν πλούσιο μπουφέ για τους προσκεκλημένους.

Στη διάρκεια της γιορτής προβλήθηκαν βίντεο που δημιούργησαν μαθητές και καθηγητές με τις χαρούμενες αναμνήσεις των αποφοίτων από τα σχολικά τους χρόνια και παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τις ευρωπαϊκές χώρες που επισκέφθηκε το σχολείο, ενώ η βραδιά εξελίχθηκε σε πάρτι με χορευτική μουσική και τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Το σχολείο ευχαριστεί όλους τους καθηγητές και τις καθηγήτριες του Συλλόγου για τη συμβολή τους στην επιτυχία της γιορτής και εύχεται στους/στις αποφοίτους του καλή επιτυχία και κάθε ευτυχία στην πορεία της ζωής τους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ