Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυγχαρητήρια στη μαθήτρια του Νέου Σχολείου για την διάκρισή της στο πανελλαδικό...

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια του Νέου Σχολείου για την διάκρισή της στο πανελλαδικό διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου “Acting for children’s rights!

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Γ´ Λυκείου Κίκας Καλόξυλου του Νέου Σχολείου για την διάκρισή της στο πλαίσιο του τελικού διαγωνιστικού σταδίου του πανελλαδικού εφηβικού διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου “Acting for children’s rights! !

Ψηφίζουμε στον παρακάτω σύνδεσμο το έργο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ – Κατηγορία Λύκειο, Κίκα Καλόξυλου : https://www.surveymonkey.com/r/2ZRFBFT

 Συγχαρητήρια επίσης, σ΄ όλους τους μαθητές του σχολείου μας Γυμνασίου και Λυκείου που έλαβαν μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Τα δικαιώματα του παιδιού γίνονται θεατρικό έργο, υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Τα δέκα θεατρικά μονόπρακτα που διακρίθηκαν στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού, προετοιμάστηκαν από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Νέο Ελληνικό Θέατρο με τη μορφή αναλογίου, βιντεοσκοπήθηκαν και από σήμερα είναι αναρτημένα στο κανάλι Youtube του Δικτύου, έτοιμα για πρώτη προβολή στο κοινό!

Σκοπός του προγράμματός Acting for children’s rights!, ήταν να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τη Σύμβαση για τα δικαιώματά τους, αλλά και με τις τέχνες της γραφής και του θεάτρου, ενισχύοντας τις δημιουργικές τους δεξιότητες.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ