Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤερμάτισε με επιτυχία ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής στον συμβολικό αγώνα κολύμβησης των...

Τερμάτισε με επιτυχία ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής στον συμβολικό αγώνα κολύμβησης των 10 χιλιομέτρων από το Κιβέρι στο Ναύπλιο (βίντεο)

Σήμερα Κυριακή 4 Ιουνίου στις 9:30 το πρωί τερμάτισε τον συμβολικό του αγώνα κολύμβησης των 10 χιλιομέτρων ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής από το Κιβέρι στο Ναύπλιο.

Ο Δήμος Ναυπλιέων , ο ΔΟΠΠΑΤ, η ΕΟΔ και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας συνδιοργάνωσαν συμβολικά, κολύμβηση μεγάλης απόστασης από τον αθλητή και υπάλληλο του Δήμου Ναυπλιέων Σταύρο Σμυρλή όπου ξεκίνησε από το Κιβέρι και κατέληξε στο Λιμάνι Ναυπλίου (10χλμ) μεταφέροντας συμβολικά το μήνυμα της παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (World No Tobacco Day).

Το παρακάτω μήνυμα έγραψε ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής

Θα χαρώ πολύ να με τιμήσετε με τη παρουσία σας για να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα κατά του καπνίσματος..

Είμαι πολύ χαρούμενος που σαν πρώην καπνιστής και ερασιτέχνης αθλητής Τριαθλου θα συμμετάσχω στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων Ο ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων η Ε.Ο.Δ. και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας .

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα προσπαθήσω να εκπληρώσω έναν ακόμα στόχο κολυμπώντας από το Κιβερι Αργολίδας έως το Λιμάνι του Ναυπλίου 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ