Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΣωτήριος Σούχλας: Διασφαλίσαμε την αξιοπρεπή διαμονή των αστυνομικών του Τμήματος Τροιζήνας και...

Σωτήριος Σούχλας: Διασφαλίσαμε την αξιοπρεπή διαμονή των αστυνομικών του Τμήματος Τροιζήνας και του Αστυνομικού Σταθμού Μεθάνων

Σας ενημερώνουμε ότι, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σωτηρίου Σούχλα, ο οποίος κατανοεί και συμμερίζεται απόλυτα τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας και του Αστυνομικού Σταθμού Μεθάνων, ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων προέβη σε ανακαίνιση των θαλάμων διαμονής, καθώς και σε προμήθεια καινούριων επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών στον Αστυνομικό Σταθμό Μεθάνων, που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Μεθάνων, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπρεπής διαμονή των αστυνομικών.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω ενεργειών ήταν, να συμπεριληφθεί το Α.Τ. Τροιζήνας στον προγραμματισμό ενίσχυσης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας με Δόκιμους Αστυφύλακες για τη θερινή περίοδο.
Έτσι, μετά από δέκα χρόνια, κατά τα οποία, κανένα Αστυνομικό Τμήμα του Αργοσαρωνικού δεν είχε ενισχυθεί με Δόκιμους Αστυφύλακες, αποφασίστηκε, η κατανομή δύο Δοκίμων Αστυφυλάκων στο Α.Τ. Τροιζήνας για 6 σχεδόν μήνες, από 01/05/2023 μέχρι 20/10/2023. 
Η απρόσκοπτη συνεργασία του Δήμου με τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας συνεχίζεται προς όφελος της ασφάλειας των Πολιτών. 
Καλωσορίζουμε τα δύο νέα αυτά παιδιά, τους ευχόμαστε καλή διαμονή στον τόπο μας και είμαστε βέβαιοι ότι με τη συμβολή τους θα βοηθηθεί σημαντικά το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ