Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Με κάθε επισημότητα εορτάζει το Άργος τον Πολιούχο και Προστάτη του...

ΒΙΝΤΕΟ: Με κάθε επισημότητα εορτάζει το Άργος τον Πολιούχο και Προστάτη του Άγιο Πέτρο

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε απόψε, Τρίτη 2 Μαΐου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος το οποίο και εορτάζει τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο Επίσκοπο Άργους τον Θαυματουργό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεωργίου και με την παρουσία των Μητροπολιτών, Άρτης Καλλινίκου, Παροναξίας Καλλινίκου και του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου, ενώ τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Κατερίνης Γεώργιος.

Ακολούθησε λιτάνευση υπό βροχή  των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Πέτρου στην πόλη παρουσία πλήθους πιστών.

Αύριο Τετάρτη 3 Μαΐου το πρωί θα τελεσθεί πολυαρχιεραστική Θεία Λειτoυργία.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος με σύσσωμη τη Δημοτική Αρχή, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην Περιφερειάρχης, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Γιάννης Μαντζούνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ Τάσος Γανώσης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Βασίλης Σιδέρης, εκπρόσωποι από την Αυτοδιοίκηση, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και υποψήφιοι βουλευτές.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ