Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤον Απρίλιο το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Άρσης Δραμιών-Kettlebell Lifting 2023 στο Ναύπλιο

Τον Απρίλιο το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Άρσης Δραμιών-Kettlebell Lifting 2023 στο Ναύπλιο

Η Διοίκηση της Π.Ο.Σ.Δ. με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την ανάληψη της διοργάνωσης του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Άρσης Δραμιών-Kettlebell Lifting 2023, το οποίο θα διοργανωθεί στην έδρα της Ομοσπονδίας, την ιστορική πόλη του Ναυπλίου.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Π.Ο.Σ.Δ. η εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος, με την ανάθεση στην Π.Ο.Σ.Δ. μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, για την οποία σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η εξαιρετική σχέση της IUKL με την Π.Ο.Σ.Δ. δια μέσου του αντιπροσώπου της Ομοσπονδίας κ. Κλιάφα, ο οποίος έχει οριστεί και μέλος της επιτροπής Αντι-ντόπινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Επίσης, εγγύηση για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων, αποτελεί η παρουσία του κ. Κολιγκιώνη ως Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς και η συνεχής στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Π.Ο.Σ.Δ.Girevoy Sport – Kettlebell Lifting

Eίναι ένα άθλημα επαναλαμβανόμενης άρσης βαρών που εκτελείται με kettlebells (δράμια) για συγκεριμένο χρονικό διάστημα. Το αγωνιστικό kettlebell lifting έχει μακρά ιστορία στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη, αλλά αναπτύχθηκε ως ένα οργανωμένο, τυπικό άθλημα με την ονομασία kettlebell lifting (Αρση Δραμιών) κατά τη δεκαετία του 1960.

Το άθλημα αποτελείται από δύο κύριες άρσεις:

  • το Δίαθλο (Biathlon) που περιλαμβάνει το αρασέ και το ζετέ.
  • τον Μακρύ Κύκλο (Long Cycle).
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ