Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠολωνοί μαθητές ήρθαν ξανά στο Ναύπλιο και γέμισαν χαρά τα σκυλάκια

Πολωνοί μαθητές ήρθαν ξανά στο Ναύπλιο και γέμισαν χαρά τα σκυλάκια

Πιστοί στο ραντεβού τους κάθε χρόνο , Πολωνοί μαθητές , με γέμισαν και φέτος χαρά και συγκίνηση. Μόνο που φέτος με περίμενε μια έκπληξη.

-Φέτος Στέλιο δεν ήρθαμε εκδρομή αλλά να σε βοηθήσουμε. 
Φόρεσαν λοιπόν τα παλιά τους ρούχα και στρώθηκαν στην δουλειά. Καθάρισαν όλο τον κήπο , έπλυναν, τάισαν όλα τα σκυλιά και φόρεσαν λουράκια σε όλα τα σκυλιά και βγήκαν μαζί τους βόλτα στους δρόμους του χωριού.
Στο τέλος της ημέρας έδωσαν λιχουδιές σε όλους τους τετράποδους φίλους μου και ένα φιλί στη μουσούδα. Δεν ξέρω αν μπορείτε να διακρίνετε την χαρά των σκυλιών στα βίντεο και τις φωτογραφίες αλλά γέμισε το σπίτι μου παιδικά χαμόγελα και ουρές έτοιμες να ξεβιδωθούν από χαρά.
Η δική μου συγκίνηση δεν περιγράφεται. Τα μάτια μου ήταν συνεχώς βουρκωμένα. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου και αποχαιρετηθήκαμε.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα παιδιά, τους γονείς τους που υποστήριξαν αυτήν την επίσκεψη, τους καθηγητές που συνόδευσαν τα παιδιά που έγιναν γέφυρα και ένωσε την Ελλάδα με την Πολωνία ώστε να περάσουμε δύο αξέχαστες μέρες όλοι μαζί στο Ναύπλιο… 
Και του χρόνου λοιπόν!!!!!! Στέλιος Κυριακού
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ