Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπαράδεκτη συμπεριφορά υπεύθυνης της διοργάνωσης για το βενετσιάνικο καρναβάλι σε επισκέπτες της...

Απαράδεκτη συμπεριφορά υπεύθυνης της διοργάνωσης για το βενετσιάνικο καρναβάλι σε επισκέπτες της πόλης του Ναυπλίου

Ομάδα καρναβαλιστών δέχτηκε την επίθεση από την (όπως μάθαμε) υπεύθυνη! Αλήθεια ποιος της έδωσε αρμοδιότητα να λέει ότι είναι υπεύθυνη της οργάνωσης για το βενετσιάνικο καρναβάλι; Τι ακριβώς είναι η κυρία;  

Με άσχημο τρόπο προέβη σε αναίτια επίθεση και απευθύνθηκε στους επισκέπτες που ήταν ντυμένοι με Βενετσιάνικες στολές λέγοντάς τους “δεν είστε στο γκρουπ φύγετε από δω , φύγετε από τον δρόμο δεν έχετε καμμία δουλειά εδώ!!! “. 

Μπροστά στον κόσμο άρχισε να φωνάζει και να δίνει εντολές του τύπου ” φύγετε από εδώ”. 

” Περπατούσαμε στην Βασιλέως Κωνσταντίνου στον κεντρικότερο δρόμο του Ναυπλίου όπου να επισημάνω ότι δεν ήταν κλειστός και όλος ο κόσμος περπατούσε και απολάμβανε την υπέροχη κατα τα άλλα βραδιά .

Η απαράδεκτη συμπεριφορά της δεν δικαιολογείται με τίποτα. Ακόμα κι αν είχε το άγχος της διοργάνωσης δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι σε κόσμο . Στο κάτω κάτω στο δρόμο περπατούσαμε και δεν εμποδίζαμε κανέναν μιας και η παρέλαση δεν είχε ξεκινήσει ακόμη. 

Με ποιο δικαίωμα η κυρία αυτή παίρνει την εξουσία και ελέγχει ποιος θα περπατήσει και ποιος όχι στους κεντρικούς δρόμους της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου; 

Ποιος της έδωσε το δικαίωμα να νομίζει ότι μπορεί να απαγορεύει την διέλευση άλλων καρναβαλιστών; 

Μην ξεχνάμε ότι οι απόκριες είναι μία ευκαιρία για να ξεδώσουμε και να περάσουμε καλά. 

Εντολές τύπου “φύγετε από δω”, “εμποδίζεται δεν είστε στο γκρουπ”, και “δεν έχετε καμιά δουλειά στο δρόμο”, είναι το λιγότερο απαράδεκτες και κάποιος πρέπει να επέμβει. Με αυτό τον τρόπο δυσφημείται η όλη διοργάνωση και θα πρέπει να μπουν κάποια όρια στην συμπεριφορά της και στον τρόπο που προσπαθεί να επιβληθεί αυτή η κυρία που θεώρησε ότι μπορεί να απαγορεύσει την διέλευση άλλων ανθρώπων οι οποίοι ήταν ντυμένοι με στολές. 

Αναμένουμε τον Δήμαρχο και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ να μας πουν την θέση τους πάνω σε αυτό το θέμα. “

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ