Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝέο Σχολείο : Συγκέντρωση τροφίμων για τις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας γαι...

Νέο Σχολείο : Συγκέντρωση τροφίμων για τις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας γαι την δράση της Ι. Μ. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία – Συρία αποφάσισαν να συνδράμουν στη συγκέντρωση τροφίμων για τις πληγείσες περιοχές. Συγκεκριμένα, και κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου μας θα συλλέγονται τα παρακάτω είδη σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ι. Μ. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος παρακολουθώντας με βαθύτατη οδύνη και θλίψη τα τεκταινόμενα στις πληγείσες από τους καταστρεπτικότατους σεισμούς δύο Χώρες της Τουρκίας και της Συρίας αποφάσισε, την άμεση συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας και την εν συνεχεία αποστολή της, διά του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, προς τις πληγείσες περιοχές, για την
κάλυψη των έκτακτων αναγκών των χιλιάδων σεισμοπλήκτων συνανθρώπων μας.
Έτσι, από την προσεχή Κυριακή 12 έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, θα συγκεντρωθεί και από την Ιερά Μητρόπολή μας το ως κάτωθι ανθρωπιστικό υλικό:
1. Καινούργια κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα).
2. Γάλα μακράς διαρκείας.
3. Ζυμαρικά.
4. Ρύζι.
5. Όσπρια.
Μετά την λήξη της παραπάνω χρονικής προθεσμίας (19 Φεβρουαρίου 2023) το ανθρωπιστικό υλικό, θα προωθηθεί στην Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», προκειμένου στη συνέχεια, διά των υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών, να αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές τόσο της Τουρκίας, όσο και της Συρίας. Η συγκέντρωση θα γίνει με ευθύνη και μέριμνα των Εφημερίων των Ενοριών.
Παρακαλούμε όλους με προθυμία να ανταποκριθούν στην προσπάθεια αυτή για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, και να παρακινήσουν στην θεάρεστη αυτή προσπάθεια και άλλους συμπολίτες μας.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ