Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Μεταφέρεται σε 2-3 μήνες στον καινούργιο σύγχρονο Πυροσβεστικό Σταθμό η Υπηρεσία

Ναύπλιο: Μεταφέρεται σε 2-3 μήνες στον καινούργιο σύγχρονο Πυροσβεστικό Σταθμό η Υπηρεσία

Επιτέλους μετά από αιτήματα , διαμαρτυρίες , αλλά και πολλές αντιδράσεις η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου θα απόκτηση μια αξιοπρεπή στέγαση σε κτίριο του στρατοπέδου ΚΕΜΧ Ναυπλίου γνωστού ως πέτρινου Λόχου . Το κτίριο που στεγάζονταν η υπηρεσία είναι σε άθλια κατάσταση παρά τις προσπάθειες των Πυροσβεστών να το καταστήσουν έστω λειτουργικό, ενώ τα αυτοκίνητα ήταν εκτεθειμένα στον δρόμο.

Όμως πλέον όπως μας ενημερώνει η Ένωση Πυροσβεστών Αργολίδας η μεταφορά θα γίνει σε 2 με 3 μήνες.

 

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ένωσης

Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 με την παρουσία του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νόμου Αργολίδας Πυράρχου Παππά Αναστάσιου και του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Αντιπύραρχου Γεωργόπουλου Βασιλείου ως Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νόμου Αργολίδας είχα την χαρά να παρακολουθήσω από κοντά την πρόοδο των εργασιών της διαμόρφωσης του κτιρίου του πρώην στρατοπέδου ΚΕΜΧ Ναυπλίου γνωστού ως πέτρινου Λόχου που θα στεγάσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και προσωρινά την Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νόμου Αργολίδας.
Ένα αίτημα μας δεκαετιών γίνεται πράξη σε 2 με 3 μήνες ένας καινούργιος σύγχρονος Πυροσβεστικός Σταθμός θα είναι σε λειτουργία στην Πόλη μας !!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ