Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική"Οι κακές γλώσσες λένε..."Έξαλλοι οι παραγωγοί στην Αργολίδα, "αυτογκόλ" από τη ΝΔ

Έξαλλοι οι παραγωγοί στην Αργολίδα, “αυτογκόλ” από τη ΝΔ

Οι αποζημιώσεις των παραγωγών της Αργολίδας από τον πολύ ισχυρό παγετό στα τέλη Ιανουαρίου καταλήγουν σε φιάσκο. Στην αρχή τους υποσχέθηκαν ότι οι προκαταβολές των αποζημιώσεων θα καταβληθούν το αργότερο το Πάσχα (κάτι που δεν έγινε) και “μπήκαν” οι προκαταβολές αργότερα, τώρα ο ΕΛΓΑ ζητά πίσω σημαντικό μέρος των χρημάτων!

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο timing για τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης κ τροφίμων Γ. Στύλιο αφού τη Δευτέρα ήταν στο κλιμάκιο της ΝΔ που επισκέφθηκε την Αργολίδα να συναντήσει παραγωγούς και συνεταιριστές και να ενημερωθεί α μ ε σ α για το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τις αποζημιώσεις. Βουλευτής, στελέχη, “παράγοντες” που ήταν δίπλα στο κλιμάκιο δεν τον ενημέρωσαν; Δεν του πρότειναν ο ίδιος να ζητήσει να δει τους αγρότες; Να πάει ο ίδιος να τους βρει, άλλωστε το πρωί είχαν συγκέντρωση. Τι πάει να πει είναι σε κομματική “αποστολή”; Η καταγραφή προβλημάτων και απροόπτων και η εξεύρεση λύσεων δεν πρέπει να είναι προτεραιότητα; Ok δεν έχετε αντιπολίτευση αλλά μοιάζει να φλερτάρετε για τα καλά με την αλαζονεία εκεί στη ΝΔ.

Καλές οι φωτογραφίες και τα χαμογέλα αλλά οι αγρότες είναι έξαλλοι και με το δίκιο τους. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή στη Νομαρχία.

Κλαύδιος

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ