Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτο Ναύπλιο το Συνέδριο Φαρµακοποιών Πελοποννήσου - Στόχος να λειτουργήσει ως μουσείο...

Στο Ναύπλιο το Συνέδριο Φαρµακοποιών Πελοποννήσου – Στόχος να λειτουργήσει ως μουσείο το πρώτο φαρμακείο (βίντεο)

Ο Φαρµακευτικός Σύλλογος Αργολίδας, µαζί µε τους Φαρµακευτικούς Συλλόγους Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, µε στόχο να προετοιµάσουν τα µέλη τους για τις εξελίξεις του αύριο, διοργανώνουν στο Ναύπλιο (Fougaro) σήμερα 1η και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου το 3ο Συνέδριο Φαρµακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο παρακάτω βίντεο του argonafplia.gr μιλούν η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, κα. Αριστέα Κατσουλάκου και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Απόστολος Βαλτάς.

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας, κ. Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας, κ.κ Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας, Ανδρέας Πουλάς, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, κ. Κώστας Κατσαρός.

Με κεντρικό θέμα «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο», το Συνέδριο επικεντρώνεται στις Υπηρεσίες Υγείας και γενικά σε προσεγγίσεις, που αναβαθμίζουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και δορυφορικές ομιλίες εταιρειών, καθώς και ένα σεμινάριο για βοηθούς φαρμακείου.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Φαρµακοποιούς, Φοιτητές και Βοηθούς Φαρµακοποιών πανελλαδικά.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ