Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤριήμερο Διεθνολογικών Συναντήσεων στο Ναύπλιο με εκλεκτούς ομιλητές και θεματικές ενότητες (βίντεο)

Τριήμερο Διεθνολογικών Συναντήσεων στο Ναύπλιο με εκλεκτούς ομιλητές και θεματικές ενότητες (βίντεο)

Η Ελληνική Εταιρεία Διεθνούς Δικαίου & Διεθνών Σχέσεων από τις 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 με τη συνεργασία και υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων διοργανώνουν τις “Διεθνολογικές Συναντήσεις Ναυπλίου” στο Βουλευτικό και Fougaro Art Centre.

Από το 2005, επί 17 συναπτά χρόνια, το Ναύπλιο καθιερώθηκε ως ένας ξεχωριστός τόπος συνάντησης, προβληματισμού και διαλόγου διακεκριμένων μελών της Ελληνικής και Διεθνούς Διεθνολογικής -ακαδημαϊκής και όχι μόνο- κοινότητας, καθώς και νέων ερευνητών πάνω σε επίκαιρα θέματα θεωρίας και πρακτικής Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου, και σε σημαντικά δρώμενα στον διεθνή και ευρωπαϊκό χώρο.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος και από την ακαδημαϊκή επιτροπή ο Ναυπλιώτης Ομότιμος Καθηγητής και πρώην Αντιπρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Στέλιος Περράκης μίλησαν σήμερα για το επικείμενο τριήμερο σημαντικό Συνέδριο.

Οι 17ες Διεθνολογικές Συναντήσεις Ναυπλίου 2022 θα λάβουν χώρα, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, στον ιστορικό χώρο του «Βουλευτικού», και θα περιλαμβάνουν Ομιλίες, Συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης, Ateliers, Forum Νέων Ερευνητών (Μεταπτυχιακών, Διδακτορικών και Μεταδιδακτορικών).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ