Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔιομήδης Άργους- Φίβερς 27-30 (βίντεο-φωτο) Οι Λύκοι πάλεψαν μέχρι τη λήξη και...

Διομήδης Άργους- Φίβερς 27-30 (βίντεο-φωτο) Οι Λύκοι πάλεψαν μέχρι τη λήξη και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων

Με την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας οι Λύκοι ρίχτηκαν στη μάχη από το πρώτο λεπτό.

Είχαν δύσκολη αποστολή και το ήξεραν από την αρχή, απέναντι σε μία πολύ καλή και δεμένη ομάδα. Παρόλη την έλλειψη αγώνων και σε ένα τόσο πρώιμο χρονικά σημείο δεν τα παράτησαν ποτέ, πάλεψαν μέχρι τη λήξη και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν.

 

Τίμησαν την μνήμη της αείμνηστης Λένας Πετράκη με ενός λεπτού σιγή πριν την εκκίνηση του αγώνα , η Διοίκηση του Διομήδη αποφάσισε το 1/3 των εσόδων του αγώνα με την Αυστριακή HC Fivers να διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”. στη μνήμη της Λένας .

 

Τον αγώνα μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο αντιδήμαρχος Μάριος Ρέσκος μαζί με παράγοντες του Διομήδη.

Διομήδης (Ζαραβίνας): Κωστούλας , Τσάκαλος 4, Τζίμπουλας 3, Τσιγαρίδας 4, Γ. Μούγιτς, Μάλλιος 5, Τερλέτσκι, Κουτρουμπής, Ασβεστάς 1, Καϊμακάμης, Μπετζιλαλί, Μάνθος 2, Μπεκιάρης, Άντζελιτς, Ζίφκοβιτς 1, Τζ. Μούγιτς 7.
Φίβερς (Εκλ): Σάριτς, Ντάμποκ 7, Χάουνολντ 4, Λ. Γκάνγκελ 3, Χάιζενγκερ, Σβάιγκερ 3, Τάνιτς, Σουχ, Μαρτίνοβιτς 2, Ντάβιντ, Μπρένες 1, Νιγκ 1, Κόλαρ, Φ. Γκάνγκελ 4, Ρίντε2, Σίντλ 3.
Διαιτητές: Σίρμπου, Σέρντιουκ (Μολδαβία). Δίλεπτα: 3-6. Πέναλτι: 3/3 – 4/5
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ