Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΝαύπλιο: “ Έδωσα 1000 ευρώ για να έρθω στη πόλη σας και...

Ναύπλιο: “ Έδωσα 1000 ευρώ για να έρθω στη πόλη σας και θα με γράψετε εάν παρκάρω εδώ ! άντε από εδώ βλάχοι!!”

Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα περιστατικό απόψε Τετάρτη 3 Αυγούστου στο λιμάνι του Ναυπλίου την ώρα που Λιμενικός έγραφε κλήσεις σε  αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει σε σημείο όπου δεν επιτρέπεται.

Αυτοκίνητο σταματάει δίπλα στον Λιμενικό και ο οδηγός βγάζει το κεφάλι του και λέει
“Δεν μου λες θα γράψεις όλα τα αυτοκίνητα που είναι εδώ; “
Απάντηση “ Μάλιστα κύριε αυτά που είναι σταθμευμένα σε απαγορευμένο σημείο “
Και με απαξιωτικό ύφος απαντάει ο οδηγός “ Έδωσα 1000 ευρώ για να έρθω στη πόλη σας και θα με γράψετε εάν παρκάρω εδώ ! άντε από εδώ βλάχοι!!”

Δηλαδή επειδή έδωσες 1000 ευρώ πρέπει να σου έχουμε και θέση έξω από την καφετέρια , δεν καταλαβαίνω , τι απαιτήσεις είναι αυτές και τολμούν να έχουν οι περαστικοί δυστυχώς Έλληνες (διότι αυτοκίνητα ξένες πινακίδες δεν είδαμε να είναι παρκαρισμένα εκεί ) . 
Υπάρχει πάρκινγκ στην παραλία του Ναυπλίου για εκατοντάδες αυτοκίνητα ΔΩΡΕΑΝ

Λίγες ώρες πριν στο σημείο τα παρκαρισμένα κόντευαν να κλείσουν τελείως τον δρόμο και όμως αυτοί που έβριζαν για αυτό πήγαιναν πιο κάτω και πάρκαραν και αυτοί παράνομα .

Συμπέρασμα; Τον μήνα Αύγουστο που υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση για πάρκινγ καλό είναι να γίνονται περισσότερες περιπολίες από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου γιατί μόνο έτσι θα μπει κάποια τάξη στο άναρχο παρκάρισμα του κάθε ενός. Και δυστυχώς θα πρέπει να απασχολείται μόνιμα ένας υπάλληλος του Λιμενικού για να υποδεικνύει το αυτονόητο τι δηλαδή; πάρκινγκ μόνο εκεί που επιτρέπεται !!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ