Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Ξενάγηση μαθητών Δημοτικού στον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας στα πλαίσια των...

ΒΙΝΤΕΟ: Ξενάγηση μαθητών Δημοτικού στον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας στα πλαίσια των “Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών”

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας για έκτη χρονιά συμμετέχει στην επικοινωνιακή δράση του ΥΠΠΟΑ «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» με τη διοργάνωση εκδήλωσης στην Τ.Κ. Μύλων της ΔΕ Λέρνας του Δήμου Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ν. Κίου και τη Διεύθυνση Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Σήμερα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε ξενάγηση, περίπατος και εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητών Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε Αργολίδας (Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεις) στον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας, με ταυτόχρονη θέαση των πηγών της

Πέμπτη και Παρασκευή, 26 και 27-5-22: ξενάγηση, περίπατος και εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητών των Δημοτικών Σχολείων (Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεις).  

Σάββατο, 28-5-2022: το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικους επισκέπτες με ταυτόχρονη παρουσίαση του έργου «Ανάδειξη αρχαιολογικού χώρους Λέρνας».

Στόχος της δράσης όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Εφορίας Αρχαιοτήτων “…η γνωριμία των μαθητών και των πολιτών με τον αρχαιολογικό χώρο, επισημαίνοντας τη διαχρονικότητά του, όπως καθορίστηκε από την ιδιαίτερη γεωγραφική του θέση αλλά και στην ενημέρωση των πολιτών για το έργο «Ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου Λέρνας» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ