Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Έκθεση ζωγραφικής με έργα που θα δημιουργήσουν τα παιδιά της πόλης

Ναύπλιο: Έκθεση ζωγραφικής με έργα που θα δημιουργήσουν τα παιδιά της πόλης

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ναυπλιέων και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου, 2ου, 3ου και 7ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου,

σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ, συνδιοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με έργα που θα δημιουργήσουν τα παιδιά της πόλης μας. 

Καλούμε όλα τα παιδιά προσχολικής, νηπιακής ηλικίας, αλλά και τα μεγαλύτερα, να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα, τα οποία θα εκτεθούν στην Πέργκολα (έξω από την παιδική χαρά της Ενδεκάτης). 

Διάρκεια έκθεσης: 25 – 29 Μαΐου.

Ωράριο έκθεσης: 18:00 – 21:00.

Την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 23 και 24 Μαΐου, μέλη των Συλλόγων μας θα βρίσκονται στην είσοδο του γηπέδου (μέσα στον χώρο του γηπέδου), ώρες 5-7 μ.μ., για να παραλαμβάνουν τις ζωγραφιές των παιδιών.

Καλό θα είναι τα έργα (ζωγραφιές ή κολλάζ) να φτιαχτούν σε χοντρό χαρτί ή χαρτόνι, και με έντονα χρώματα, καθώς η έκθεση θα γίνει σε εξωτερικό χώρο, έτσι ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και ευδιάκριτα.

Πιάνουμε όλοι μολύβια, ξυλομπογιές, πινέλα και ξεκινάμε!! 

Αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει στο γήπεδο τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες, για την παράδοση των έργων μπορεί να συνεννοηθεί μαζί μας στα τηλέφωνα: 6944030274, 6978147150.

Στον χώρο της έκθεσης και καθ’ όλη τη διάρκειά της θα υπάρχουν τραπεζάκια και υλικά, όπου τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίζουν και επιτόπου οι ζωγραφιές τους να αναρτώνται.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ