Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών ατόμων που διέπρατταν κλοπές σε Αργολίδα, Αχαΐα και...

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών ατόμων που διέπρατταν κλοπές σε Αργολίδα, Αχαΐα και Ηλεία

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) ημεδαπών,

οι οποίοι διέπρατταν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής στις περιοχές της Αργολίδας, Αχαΐας και Ηλείας και συγκεκριμένα εντόπιζαν οικίες ηλικιωμένων, όπου προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρήματα και χρυσαφικά.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους συλληφθέντες:

α) ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ Χρυσοβαλάντη του Ιωάννη και της Ελένης, γεν. 9-1-1983.

β) ΖΩΓΡΑΦΟ Αθανάσιο του Αντωνίου και της Άννας, γεν. 26-2-1973

γ) ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ιωάννη του Γεωργίου και της Λουίζας, γεν. 20-4-1976

από την εγκληματική δράση τους, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27520 22458 του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και 27520 98702 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ