Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Στην Αργολίδα αύριο ο Αλέξης Τσίπρας - Γκιόλας: Πρέπει να αναδειχθεί...

ΒΙΝΤΕΟ: Στην Αργολίδα αύριο ο Αλέξης Τσίπρας – Γκιόλας: Πρέπει να αναδειχθεί το πρόβλημα από τον παγετό

Μετά από επτά χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει αύριο Παρασκευή στην Αργολίδα προκειμένου να ενημερωθεί για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει σε εσπεριδοειδή και κηπευτικά από τον παγετό προ περίπου δύο εβδομάδων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αργολίδα, κ. Γιάννης Γκιόλας μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr για την επικείμενη επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης -ο οποίος θα συνοδεύεται και από τον αρμόδιο τομεάρχη του κόμματος, Σταύρο Αραχωβίτη-  και επισήμανε την σοβαρότητα του προβλήματος για τους παραγωγούς της Αργολίδας. “Εμείς σκύβουμε στο πρόβλημα, ακούμε τις φωνές των παραγωγών, η κοινωνία είναι εκεί που μας σπρώχνει και εμείς οφείλουμε και πρέπει να ανταποκριθούμε για να καταλάβουν οι αρμόδιοι πως η ενίσχυση είναι απαραίτητη” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γκιόλας

Επίσης για την αυριανή επίσκεψη Τσίπρα και το πρόγραμμα μίλησε και ο κ. Τάκης Παπαϊωάννου, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αργολίδα, ενώ αναφέρθηκε και στην σημαντική αύξηση του κόστους παραγωγής.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο

 

11.00 π.μ: Επιτόπια επίσκεψη σε πληγείσες καλλιέργειες και συνάντηση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Αργολική Γη», στο Κουτσοπόδι.   

12.30μ.μ: Ανοιχτή Σύσκεψη με αγρότες και κτηνοτρόφους στην πλατεία της Αγ. Τριάδας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ