Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΗ παραίτηση του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα

Η παραίτηση του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα

Η παραίτηση ενός δημόσιου προσώπου από το αξίωμα στο οποίο έχει αναδειχθεί είναι η μόνη κίνηση που μπορεί να διασώσει την αξιοπρέπειά του και το κύρος του θεσμού αλλά του κόμματος που εκπροσωπεί όταν έχει υποπέσει σε τέτοιο σφάλμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμώντας ως απολύτως αντίθετη με τον αξιακό κώδικα της ΝΔ την στάση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού όταν ο δήμαρχος Σπάρτης περιέγραφε, ενώπιον του, πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με επιδοτήσεις που μοίραζε με τσάντες στην κατακαμένη Ηλεία το 2077 κέρδισε τις εκλογές, δηλαδή «εξαγόρασε» την ψήφο, έκανε δεκτή την παραίτησή του φίλου και υπουργού του.

Η μόνη λύση που έχει σήμερα ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας για να σταθεί όρθιος απέναντι στον αξιακό κώδικα όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της έντιμης Σπάρτης είναι μέχρι το βράδυ να έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Η ιστορία της πόλης, ο δήμος και ο θεσμός, το εκλεγμένο δημοτικό συμβούλιο δεν είναι αυτά που θα απορροφήσουν και θα χωνέψουν αυτή την ιερόσυλη και απαράδεκτη πολιτικά εκτίμηση του Πέτρου Δούκα που θέλει κάθε χαροκαμένο Έλληνα να «εξαγοράζεται» με μια επιδότηση. Ας επιχειρήσει να μας πείσει ότι ήταν μια πολύ κακή στιγμή και ότι δεν πίστευε όσα είπε.

Η παραίτηση του Πέτρου Δούκα θα ήταν μια γενναία πράξη και μια ειλικρινή συγνώμη για τους πολίτες της Ηλείας και της Σπάρτης.

πηγη mesogeiostv.gr/

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ