Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΡέμπελ Γουίλσον: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά και να γίνει...

Ρέμπελ Γουίλσον: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος

Δείτε φωτογραφίες με το πριν και το μετά – Η Αυστραλή κωμικός «λυπάται» που περίμενε να φτάσει μέχρι τα 40 για να αλλάξει τρόπο ζωής και να γίνει πιο υγιής

Η Ρέμπελ Γουίλσον όπως γράφει το protothema αποτελεί πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για όσους επιθυμούν να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά. Η Αυστραλή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Apple Fitness+» αποκάλυψε τον απλό τρόπο με τον οποίο κατάφερε να διώξει από πάνω της 35 ολόκληρα κιλά. Το μυστικό δεν κρύβεται ούτε σε εξαντλητικές δίαιτες, ούτε σε δύσκολα και απαιτητικά προγράμματα γυμναστικής.

Η ίδια είπε πως με το περπάτημα κατάφερε να διώξει τα περιττά κιλά κάτι που την έκανε να νιώθει υγιής. Η Ρέμπελ είπε ακόμα ότι ένας γιατρός τη συμβούλεψε να μην σταματήσει το περπάτημα ακόμα και τώρα που έχει φτάσει στον στόχο της καθώς είναι ο ιδανικός και ο πιο ασφαλής τρόπος για την σίγουρη απώλεια κιλών.

«Δεν χρειάζεται να είναι υψηλής έντασης, δεν χρειάζεται να είναι σε ανηφόρα, απλώς μέτριο περπάτημα μία ώρα την ημέρα. Και αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, για εσάς, για τον σωματότυπο σας, είναι, για παράδειγμα, ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε το ανεπιθύμητο σωματικό λίπος», συμβουλεύει με αυτοπεποίθηση η 41χρονη ηθοποιός.

Όπως παραδέχτηκε αισθάνεται «λυπημένη» που έφτασε μέχρι τα 40 και δεν είχε χάσει τα κιλά πιο νωρίς. «Τώρα ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Μερικές φορές στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα, όταν ήμουν στα 30», είπε χαρακτηριστικά στο «In Style» για να συνεχίσει:

«Το ταξίδι του καθενός είναι διαφορετικό και δεν είναι αγώνας ή διαγωνισμός. Έχω μια φυσική ενσυναίσθηση για όποιον παλεύει με προβλήματα βάρους γιατί αυτό είναι κάτι με το οποίο πάλευα πάντα. Ο καθένας μπορεί να κάνει βόλτες και να πιει περισσότερο νερό και να κάνει λίγα, σταθερά πράγματα που θα βελτιώσουν τη ζωή του ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει».

Φωτογραφίες με το πριν και το μετά

Ρέμπελ Γουίλσον

Ακολουθήστε το argonafplia.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ