Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜαθητές του 1ου Λυκείου Ναυπλίου προσέφεραν τη βοήθειά τους στο συσσίτιο και...

Μαθητές του 1ου Λυκείου Ναυπλίου προσέφεραν τη βοήθειά τους στο συσσίτιο και στην Ιματιοθήκη της Αγάπης του Ιερού Ναού ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ

Μαθητές/τριες της  Γ’ Λυκείου του 1ου Λυκείου Ναυπλίου, προσέφεραν τη βοήθειά τους στο συσσίτιο και στην Ιματιοθήκη της Αγάπης του Ιερού Ναού ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου.

Όπως δήλωσε ο π. Ελευθέριος Μίχος, που υποδέχτηκε τους μαθητές:

“Είναι γνωστό ότι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου είναι επικεντρωμένοι στο αυστηρό καθημερινό τους πρόγραμμα, που θα τους οδηγήσει με επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι στην δύσκολη διαδρομή τους δεν υπάρχουν και στιγμές, που τους απομακρύνουν από την καθημερινότητά τους και τους χαρίζουν ψυχική ανάταση, καθώς βιώνουν το μεγαλείο του ανθρώπου.

Μία τέτοια στιγμή ήταν η συμμετοχή τους στο συσσίτιο του Ιερού Ναού ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου.

Με την συνοδεία καθηγητών, τα παιδιά ήρθαν στην Ευαγγελίστρια με τις τσάντες τους γεμάτες όχι με βιβλία, αλλά με τρόφιμα, με σκοπό να τα προσφέρουν και να τα μαγειρέψουν για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Στο έργο αυτό θέλησε να σταθεί αρωγός το σχολείο τους και συγχρόνως, να εμφυσήσει στους μαθητές του το αίσθημα της προσφοράς, χωρίς την αναμονή ανταλλάγματος.”

Το σχολείο, από την πλευρά του, ευχαριστεί τον π. Ελευθέριο για την ευκαιρία που έδωσε στα παιδιά να νιώσουν τη χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ