Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΑπολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ (Βίντεο ντοκουμέντο)

Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ (Βίντεο ντοκουμέντο)

Αμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Παιδείας μετά το επεισόδιο με καθηγητή σε ΕΠΑΛ, ο οποίος χτύπησε μαθήτρια.

Σχετικά με την υπόθεση του εκπαιδευτικού που χτύπησε τη μαθήτρια, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως ζήτησε την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Έτσι, συνήλθε άμεσα, την αμέσως επόμενη ημέρα, το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία της σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η εισήγηση έγινε δεκτή από το Υπουργείο και υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασής του και απολύεται.

Οι αδιανόητες σκηνές σε ΕΠΑΛ, με καθηγητή να χτυπά μαθήτρια
Όπως φαίνεται στο βίντεο που προέβαλε η εκπομπή «Tlive» στον Alpha, η έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ της μαθήτριας και του καθηγητή της κατέληξε σε ξυλοδαρμό, με τους συμμαθητές της νεαρής να επεμβαίνουν και να φωνάζουν κατά του εκπαιδευτικού.

Ο καθηγητής χτύπησε τη μαθήτριά του, της τράβηξε τα μαλλιά και την έριξε κάτω, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται και να την κλωτσά.Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA, φαίνεται ο καθηγητής να επιτίθεται στη μαθήτρια και συμμαθητές της να του ορμούν για να τον σταματήσουν. Μετά το περιστατικό, μαθητές αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητο του.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ