Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΕκδήλωση εγκαινίων του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Εκδήλωση εγκαινίων του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ», κ. Δημήτρης Καφαντάρης, και ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, σας προσκαλούν στην εκδήλωση εγκαινίων του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το Κέντρο επιλέχθηκε ως ένα από τα 424 «Νέας Γενιάς» Κέντρα EUROPE DIRECT και αποτελεί μέρος του ομώνυμου Πανευρωπαϊκού Δικτύου. Τα εν λόγω Κέντρα συμπληρώνουν και υποστηρίζουν τις δραστηριότητες επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλων θεσμικών οργάνων και οργανισμών της Ε.Ε., τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Η εκδήλωση των εγκαινίων του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» είναι η αφορμή για να ξεκινήσει συζήτηση στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Πρόγραμμα

18:00-18:30 Εγγραφές

18:30-18:45 Καλωσόρισμα

Δημήτρης Καφαντάρης, Πρόεδρος Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» – Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ

Κώστας Τζιούμης, Δήμαρχος Τρίπολης

18:45-19:00 Χαιρετισμοί

Παναγιώτης Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ