Featured

ΒΙΝΤΕΟ: Επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην “Πανηπειρωτική 2021” – Τι είπαν ο Γιάννης Μαλτέζος και η Άννα Καλογεροπούλου

Απόλυτα θετικές εντυπώσεις αφήνει η παρουσία και το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση “Πανηπειρωτική 2021”, η οποία λαμβάνει χώρα στα Ιωάννινα και φιλοξενείται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, έγιναν το περασμένο Σάββατο 16 του μήνα, από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, παρουσία -μεταξύ άλλων- και των περιφερειαρχών Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσαν για την παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Γιάννης Μαλτέζος και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα. Άννα Καλογεροπούλου.

Το βράδυ της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας παρέθεσε δείπνο στους εκπροσώπους των Αρχών και των μέσων ενημέρωσης της Ηπείρου, στον χαιρετισμό του προς τους οποίους επανέλαβε την σημασία της συνεργασίας για την ανάπτυξη και τον ουσιαστικό ρόλο που θα παίξει ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία του με τον ομόλογό του της Πελοποννήσου σε διάφορα ζητήματα, όπως αυτό του δυτικού άξονα, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν αίσιες εξελίξεις για την ολοκλήρωση του εν λόγω δρόμου στο έδαφος της Ηπείρου, στο εναπομένον τμήμα του Γιάννενα – Κακαβιά.

Στο δείπνο παρόντες ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννιτών Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ιωαννίνων αρχιμανδρίτης Θωμάς Ανδρέου ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου, καθώς επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, όπως και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας Τάσος Γανώσης και Κορινθίας Γιώργος Οικονόμου.

 

 

morgan

Πρόσφατα

Πανελλαδικές 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία – Τι ισχύει για τις ευρωεκλογές

Πότε χτυπάει το τελευταίο κουδούνι στα σχολεία - Τι ισχύει για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Στην…

1 λεπτό πριν

Τι να κάνω με το αρνί που περίσσεψε – Δύο πανεύκολες συνταγές από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Πάσχα ήταν και πέρασε! Όμως αρνί έμεινε και σήμερα αναρωτιόμαστε τι θα το κάνουμε. Δύο…

31 λεπτά πριν

Ναύπλιο: Ξεκινάει από αύριο το θερινό ωράριο καταστημάτων

Ξεκινάει από αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση…

1 ώρα πριν

Εορτάζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Κεφαλαρίου Άργους: Το πρόγραμμα του εορτασμού

Την Παρασκευή  10 Μαΐου εορτάζει ο Ιερός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Άργους. Την…

1 ώρα πριν

Εορτάζει ο Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Καραθώνα

Γιορτάζει το πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο. Την…

2 ώρες πριν

Εορταστικές ευχές στη γιορτή του Αγίου Πέτρου από τον δήμαρχο Άργους, τον Μητροπολίτη Αργολίδας και τον Μητροπολίτη Άρτης (βίντεο)

Τις δικές τους ευχές, ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της πόλης Αγίου Πέτρου, έστειλαν ο…

3 ώρες πριν