Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΒΙΝΤΕΟ: Επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην "Πανηπειρωτική 2021" - Τι...

ΒΙΝΤΕΟ: Επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην “Πανηπειρωτική 2021” – Τι είπαν ο Γιάννης Μαλτέζος και η Άννα Καλογεροπούλου

Απόλυτα θετικές εντυπώσεις αφήνει η παρουσία και το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση “Πανηπειρωτική 2021”, η οποία λαμβάνει χώρα στα Ιωάννινα και φιλοξενείται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, έγιναν το περασμένο Σάββατο 16 του μήνα, από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, παρουσία -μεταξύ άλλων- και των περιφερειαρχών Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσαν για την παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Γιάννης Μαλτέζος και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα. Άννα Καλογεροπούλου.

Το βράδυ της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας παρέθεσε δείπνο στους εκπροσώπους των Αρχών και των μέσων ενημέρωσης της Ηπείρου, στον χαιρετισμό του προς τους οποίους επανέλαβε την σημασία της συνεργασίας για την ανάπτυξη και τον ουσιαστικό ρόλο που θα παίξει ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία του με τον ομόλογό του της Πελοποννήσου σε διάφορα ζητήματα, όπως αυτό του δυτικού άξονα, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν αίσιες εξελίξεις για την ολοκλήρωση του εν λόγω δρόμου στο έδαφος της Ηπείρου, στο εναπομένον τμήμα του Γιάννενα – Κακαβιά.

Στο δείπνο παρόντες ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννιτών Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ιωαννίνων αρχιμανδρίτης Θωμάς Ανδρέου ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου, καθώς επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, όπως και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας Τάσος Γανώσης και Κορινθίας Γιώργος Οικονόμου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ