Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο πρώτο ταξίδι της Θεατρικής Ομάδας της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου έφτασε στον...

Το πρώτο ταξίδι της Θεατρικής Ομάδας της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου έφτασε στον προορισμό του !!!!

Δυστυχώς οι κανονισμοί δεν επέτρεψαν να έχουμε περισσότερες θέσεις για το κοινό.

Τα θερμά υποστηρικτικά σας λόγια μας δίνουν το εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι !!! Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η επιτυχία του εγχειρήματος, είναι ικανή για να μας δώσει τη δύναμη και τη χαρά για την συνέχεια του δρομολογίου !!

Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τα νέα δρομολόγια του  «ΒΑΓΟΝΙ ΤΣΕΧΩΦ  EXPRESS»  !!!

Το Δελτίο Πορείας αυτού του ταξιδιού ήταν μεγάλο και δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λίγα λόγια. Εμπεριέχει συναισθήματα πολλά, στόχους, όνειρα, τεχνικές, προσδοκίες, συνεύρεση και δουλειά πολύ !!

Με περηφάνια και χαρά μεγάλη το Διοικητικό Συμβούλιο  υποδεχόμαστε την ολοκαίνουρια Θεατρική Ομάδα της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και  ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και τον κάθε έναν ξεχωριστά για αυτό το όμορφο ταξίδι !!! Παρασκευή Αθανασοπούλου, Φωτεινή Βαρδάκα, Θάλεια Βελεγράκη, Κατερίνα Βέργαδου, Γιάννης Γιατράκος, Ματίνα Γκόγκα, Χριστίνα Ζησοπούλου, Ντίνα Καλογεροπούλου, Χρήστος Κατσίρης, Νατάσσα Κολωνιώτου, Ντίνα Μιχαλοπούλου, Γιάννης Ρούσος, Νάσος Τζαβάρας, Δέσποινα Φλεβάρη, Μυρτώ Χατζηγεωργίου.!!!

Ευχαριστούμε θερμά την ηθοποιό – θεατρολόγο Αιμιλία Βάλβη για την πρόταση οργάνωσης και υλοποίησης Εργαστηρίου Υποκριτικής πριν από 2 χρόνια,  που στη συνέχεια οδήγησε στην σκηνοθεσία / σκηνογραφική – ενδυματολογική επιμέλεια της παράστασης.

Η αλλαγή ημερομηνιών της παράστασης και ανειλημμένη επαγγελματική της υποχρέωση την κράτησαν μακριά μας.     Ήταν όμως στην σκέψη και στην καρδιά μας και  ο χαιρετισμός της που διαβάστηκε στο τέλος κάθε παράστασης την έφερε σε όλους κοντά :

«Συγχωρέστε με, που λόγοι επαγγελματικοί δεν μου επέτρεψαν να είμαι σήμερα εκεί, με την φυσική μου παρουσία. Ωστόσο είμαι εκεί, μέσα και μαζί με τους συνοδοιπόρους της θεατρικής ομάδας της Πύλης Πολιτισμού, στο ίδιο βαγόνι και στο ίδιο ταξίδι, που για μας ξεκίνησε πριν 2 χρόνια και σήμερα έφτασε στον πρώτο του σταθμό. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη συγκινητική υπέρβαση.

Προσωπικά τη δική μου δουλειά θα ήθελα να την αφιερώσω σε όλους όσους στηρίζουν, αγαπούν και δουλεύουν για το θέατρο στην Αργολίδα εδώ και χρόνια, με την ελπίδα να αποκτήσει και η όμορφη πόλη του Ναυπλίου ένα θέατρο.

Καλή αντάμωση στο επόμενο θεατρικό μας ταξίδι!»

Επίσης στο τέλος κάθε παράστασης η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου Βούλα Δεδέα, ευχαρίστησε  το κοινό για την ζεστή και ενεργή του παρουσία.  Έκανε με λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια, την σύνδεση του συμβολικού ποσού αντί εισιτηρίου ως συνεισφορά  για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Η Πύλη της Αγάπης.  Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για άλλη μια φορά !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς για την συμπόρευση !!! 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ για την στήριξη στην συνδιοργάνωση της παράστασης.

Επίσης το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου, το Καφέ Σταθμός, την Άννα Στόφα, τον Ανδρέα Παπαβασιλείου, την Άλκηστη Βασιλάκου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ