Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Οι αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ έβγαλαν αγροτοκτηνοτρόφους και συνταξιούχους στο...

Ναύπλιο: Οι αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ έβγαλαν αγροτοκτηνοτρόφους και συνταξιούχους στο δρόμο

Μολονότι προηγήθηκε ένταση έξω από το κτήριο της ΔΕΗ στο Ναύπλιο στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν και επήλθε συνάντηση διαμαρτυρόμενων και διοίκησης της επιχείρησης.
Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 μέλη του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας και του Σωματείου Συνταξιούχων Αργολίδας συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο της ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της επιχείρησης.
Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αγανάκτηση τους και ζήτησαν περισσότερη οικονομική βοήθεια των ασθενέστερων Ελλήνων για να αντιμετωπίσουν τις αυξήσεις. Απείλησαν μάλιστα ότι αν παραμείνουν αυτά τα τιμολόγια θα αναγκαστούν να σταματήσουν τις εργασίες τους αφού είναι ασύμφωρο να εργάζεσαι χωρίς να έχεις κάποιο εισόδημα.
Οι ένταση περιορίστηκε όταν μετά από ώρα η διοίκηση αποδέχτηκε να συναντήσει αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων, τους οποίους μάλιστα ενημέρωσαν ότι θα συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους με κλιμάκωση των ενεργειών τους. Η νέα τους κινητοποίηση θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ