Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΕυχαριστίες του Δημάρχου Ύδρας για την αντιμετώπιση της φωτιάς από κεραυνό

Ευχαριστίες του Δημάρχου Ύδρας για την αντιμετώπιση της φωτιάς από κεραυνό

Σε πλήρη έλεγχο τέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Αυγούστου 2021 η πυρκαγιά που προκλήθηκε από κεραυνό σε απομακρυσμένη και δύσβατη περιοχή στην Βορειοανατολική Πλευρά της Ύδρας στις 11/08/2021 το βράδυ.

Οφείλουμε ουσιαστικές ευχαριστίες στα στελέχη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Δήμου μας, Ιωάννη Γκανασούλη, Παύλο Κόκκο, Γιάννη Βούλγαρη, Χρήστο Δαλάκο, Νικόλαο Πλευρίτη, Γεωργία Βούλγαρη, Ματίνα Δηλαβέρη, Μιχάλη Χατζηκωνσταντίνου, Γιώργο Κάσκα, Ελευθερία Μαστρογιάννη  Θωμά Πατσουράκο και Νεκτάριο Μαυρομμάτη.

Ευχαριστίες οφείλονται στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου κ. Βασίλη Γεωργόπουλο για την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  με την αποστολή  7μελούς πεζοπόρου τμήματος.

Στον Λιμενάρχη Ύδρας κ. Γαβριήλ Χαραλαμπίδη και τα στελέχη του Λιμεναρχείου μας για την ουσιαστική συνδρομή τους. Στους κατοίκους της περιοχής κ. Μανώλη και Γρηγόρη Πούλο, Παναγιώτη και Γιούλα Δασκαλάκη, τον κ. Αθανάσιο Κόκκο και Αθανάσιο Λεμπέση, Στράτο Μπίκο, Γεώργιο Γαβρίλη και Σπύρο και Κυριάκο Καρακατσάνη.

Τον ιδιοκτήτη του Αρτοποιείου κ. Καραγιάννη για την δωρεάν παροχή μικρό-γευμάτων και ροφημάτων για τους πυροσβέστες. Στον υπεύθυνο φύλαξης του χώρου εναπόθεσης απορριμμάτων του Δήμου μας για την άμεση ειδοποίηση για την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Στους Αντιδημάρχους Καραμήτσο Εμμανουήλ, Μπελεγρή Ιωάννη και Κάτσικα Μαρία για την ολονύχτια παρουσία και συνδρομή τους.

Γιώργος Κουκουδάκης

φωτο αρχείου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ