Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Οι αλήθειες του παπα- Λευτέρη για το έργο της ανέγερσης του...

Ναύπλιο: Οι αλήθειες του παπα- Λευτέρη για το έργο της ανέγερσης του κτιρίου του Συσσιτίου – Δηλώσεις Τατούλη

Γιατί κωλυσιεργεί ο εργολάβος αφού τα χρήματα υπάρχουν; 
Τεράστια τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και οι εθελοντές της κοινωνικής δομής του Συσσιτίου, υποδέχθηκαν σήμερα τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη,

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

ο οποίος πίστεψε στην αναγκαιότητα ανέγερσης νέου κτιρίου, για τις ανάγκες του Συσσιτίου της Αγάπης και της Ιματιοθήκης της Αγάπης, της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου και με την καταλυτική συμβολή του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Κωστούρου, όπου οι μελέτες έγιναν με δαπάνη του Δήμου, έθεσε το έργο σε άμεση προτεραιότητα και ένταξη στο Π.Δ.Ε. τον Μάιο του 2018, έδωσε την έγκριση για δημοπράτηση του έργου τον Ιούνιο του 2018, στις 25-9-2019 υπέγραψε την σύμβαση με την εταιρεία κατασκευής του έργου και στις 24-3-2019 τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος.

Το υπό ανέγερση κτίριο Συσσιτίου και ιματιοθήκης και άλλων εκδηλώσεων, είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο ,αφού θα δοθεί η δυνατότητα να φύγουμε από τα προκάτ και τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας των μαγειρείων που βιώνουμε σήμερα, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά θα δοθεί και η δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα σίτισης περισσοτέρων συνανθρώπων μας, από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Η συνεργασία με τη νέα Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα συνεχίζεται , με στόχο μας, την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωσή του, και με σκοπό η νέα δομή να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες (κατάλληλα ψυγεία, αποθηκευτικοί χώροι κ.α.).

Είμαστε σίγουροι ότι και ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας ,που έχει μοιρασθεί τις αγωνίες μας και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην διαδρομή, επιθυμεί το συντομότερο να ολοκληρωθεί το έργο.

Δυστυχώς όμως το έργο καθυστερεί, καθώς και η προστασία και ανάδειξη των Μυκηναϊκών τάφων που βρίσκονται στην Ευαγγελίστρια, για λόγους που αδυνατούμε να κατανοήσουμε.

Η κατασκευαστική εταιρεία θα μπορούσε ,και με δεδομένο ότι τα χρήματα υπάρχουν, να συντομεύσει το έργο. Η στάση μας αυτή για την αγωνία ολοκλήρωσης του νέου κτιρίου, εκπορεύεται καθαρά και μόνο από την αίσθηση καθήκοντος και υποχρέωσης προς το σύνολο των συνανθρώπων μας, που καθημερινά αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, να σταθούμε δίπλα τους.

Ήμαστε σίγουροι ότι όλοι θα πράξουν το καθήκον τους και αυτό το καλοκαίρι θα είναι η αρχή μίας νέας εποχής για την κοινωνική αλληλεγγύη στην Αργολίδα.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ