Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Ναυπλιέων για την έναρξη της...

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Ναυπλιέων για την έναρξη της νέας αντιπυρικής χρονιάς

Καλούμε σε σύσκεψη τα μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ναυπλιέων η οποία θα  πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου 2021  ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αργολίδας (παραλιακή οδός Ναυπλίου-Νέας Κίου).

Σκοπός της παρούσης είναι η οργάνωση, ο συντονισμός και εν γένει η ετοιμότητα των αρμοδίων εμπλεκομένων Υπηρεσιών – ανθρώπινου δυναμικού, ενόψει της έναρξης της νέας αντιπυρικής χρονιάς 2021 με στόχο τη λήψη αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών  μέτρων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κινδύνων.

Ο Δήμος Ναυπλιέων αναγνωρίζοντας την μέχρι τώρα συμβολή των εθελοντικών Ομάδων έχει είδη ξεκινήσει επαφές με όλες τις αναγνωρισμένες από την Γ.Γ.Π.Π. εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας με σκοπό την καλύτερη αλλά και στοχευμένη προσφορά τους σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Η συνάντηση με τις εθελοντικές ομάδες θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου μας αμέσως μετά το Πάσχα.

Λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19 και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, το Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.)  θα γίνει με  τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων (μέχρι άτομα).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ