Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΝαύπλιο: Άργησε αλλά έγινε στολίδι το γήπεδο στο Τολό

Ναύπλιο: Άργησε αλλά έγινε στολίδι το γήπεδο στο Τολό

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/04/21, συνάντηση μελών του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ με τον Προέδρο της Τοπικής Κοινότητας Τολού Δημήτρη Καταγά, τον Πρόεδρο Λευτέρη Παπαδάκη και μέλη του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας Εθνικού Τολού, τον Πρόεδρο Παν Κωστόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Δ. Τσίρο και μέλη του ΔΣ του Πανασιναϊκού, 

την Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού Φανή Τσιπόκα και τον Ταμία της ΕΠΣ και Πρόεδρο της Επιτροπής Αδειοδότησης γηπέδων Γιώργο Μανουσάκη ύστερα από πρωτοβουλία – πρόσκληση της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη και παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, με σκοπό την ενημέρωση όλων για την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται στο Γήπεδο του Τολού.

Ο Δημοτικός Οργανισμός εκτιμώντας τις ανάγκες των δύο ομάδων, αλλά και την αποσυμφόρηση του Γηπέδου Δρεπάνου προχώρησε στα παρακάτω έργα:

Την αλλαγή υδραυλικών, ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και τη βελτίωση γενικότερα των αποδυτηρίων του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΛΟΥ, αλλά των αποδυτηρίων των διαιτητών την κατασκευή νέων αποδυτηρίων του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ ΓΣ, (με αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση του γηπέδου του Δρεπάνου) την αντικατάσταση των σπασμένων κερκίδων τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου,

  • Την ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ ,
  • την εγκατάσταση νέου φωτισμού που απαρτίζεται απο 4 πυλώνες φωτισμού καθώς και 16 προβολείς τεχνολογίας led κατα μήκος της οροφής της κερκίδας.
  • την κατασκευή δρόμου για πρόσβαση στο χώρο των αποδυτηρίων του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ καθώς και των διαιτητών.
  • την κατασκευή πέτρινου τοιχίου  κατά μήκος του νέου δρόμου.
  • την τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων ύψους 6 μέτρων πίσω από τις εστίες και όπου αλλού κρίθηκε απαραίτητο.
  • την τοποθέτηση νέων ηλιακών θερμοσίφωνων στα αποδυτήρια του Εθνικού Τολού αλλά και στα αποδυτηρια του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ και των διαιτητών.
  • την κατασκευή μικρού τοιχίου περιμετρικά του γηπέδου ύψους 40εκ με σκοπό την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων στον αγωνιστικό χωρο.

Τα μέλη του ΔΣ του ΔΟΠΠΑΤ είδαν από κοντά τις εργασίες, που εντός των ημερών ολοκληρώνονται, ακολουθώντας το πρότυπο, προγραμματισμός, ψήφιση, παρακολούθηση εκτέλεσης του έργου.Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και ο ορισμός της Διοικούσας Επιτροπής που θα έχει την ευθύνη για τη σωστή λειτουργία του γηπέδου.

Με την ολοκλήρωση των έργων ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα από την Περιφέρεια, θα παραδώσουν στην τοπική κοινωνία ένα γήπεδο, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες, προάγοντας τον αθλητισμό και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ