Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Ομάδα Αλληλεγγύης ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής φροντίδας και αναλώσιμα

Η Ομάδα Αλληλεγγύης ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής φροντίδας και αναλώσιμα

Η  Θεματική Ομάδα Αλληλεγγύης της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ναυπλίου αναλαμβάνει πρωτοβουλία αλληλεγγύης, προκειμένου να συνδράμει εμπράκτως στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη λόγω της πανδημίας και των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε όλοι σήμερα.

Καλεί, λοιπόν, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος καθώς και όλους τους πολίτες, εν όψει των εορτών του Πάσχα, σε μια δράση ευαισθητοποίησης έτσι ώστε: να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείαςείδη ατομικής φροντίδας και αναλώσιμα οικιακά είδη, για να διανεμηθούν μέσω της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου σε οικογένειες και μοναχικούς πολίτες του Δήμου μας με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται μέχρι 25 Απριλίου 2021.

Για τις προσφορές σας μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6946 360830 και 6948 268666.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, 

Αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης των συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και τη φτώχεια εν μέσω πανδημίας, σας καλούμε να συμμετέχετε έμπρακτα στη δράση αλληλεγγύης, προσφέροντας ό,τι και όσα μπορεί ο καθένας. Ακόμα και η ελάχιστη βοήθεια είναι σημαντική.

 Η αλληλεγγύη δεν μπαίνει σε καραντίνα!

 Θεματική Ομάδα Αλληλεγγύης της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ναυπλίου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ